TMMOB Odalar 14 Mayıs 2026, Perşembe

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası 31. Çalışma Dönemi Emekli Üye Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirerek yeni dönem çalışmalarına başladı.

Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ
Yayına Giriş Tarihi: 13.05.2026
Güncellenme Zamanı: 13.05.2026 17:37:44

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası 31. Çalışma Dönemi Emekli Üye Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirerek yeni dönem çalışmalarına başladı.

Toplantıda, emekli üyelerin mesleki deneyim ve birikimlerinin Oda çalışmalarına daha etkin biçimde aktarılması, üyeler arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi ve komisyonun çalışma programına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilebilecek etkinlikler ve yürütülecek çalışmalar üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Düzgün Esina, Yönetim Kurulu II. Başkanı Seçkin Gülbudak ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Abidin Gök, Özgür Değirmenci ve Barış Koç da katıldı. Yönetim Kurulu üyeleri, Emekli Üye Komisyonunun yeni çalışma dönemine başarı dileklerini ileterek, komisyon çalışmalarının Odamız örgütlülüğüne önemli katkılar sunacağını ifade etti.

Komisyon üyeleri ise emekli meslektaşların Oda ile bağlarının güçlendirilmesi ve meslek alanına katkılarının sürdürülmesi amacıyla çalışmalarını dayanışma içerisinde yürüteceklerini belirtti.


Okunma Sayısı: 30